16.7.2008

Kuljeskellen ja ommellen

kekseliästä keskiviikkoa,
lenkillä pysähdyin gallerian kohdalla, joka oli avannut ovensa. Naisen kanssa vaihdoimme pelakuujuttuja ja samalla paljastui että sisällä on taidetarvikemyymälä.
Niin ne jutut kääntyivät myös mua odottaviin metallitaidenopintoihin.
Sitten pistäydyin Masan kangaskaupassa, jolla onkin 41 vuoden perinteet. Osasi äijä kertoa hauskoja kissajuttujakin. Minua kiinnosti mallailla yläosaa sille silkkihameelle, jonka teetän kummitädin vanhasta puvusta.

On ihan visuaalinen ihmettely meikäläisellä, miten sen ny selittäis. maalasin alkuvuoden keravalla taulua, jonka iskin nyt ikkunan viereen pohjoisvalon huoneeseen. Ikkunasta näkyvät puut ovat samaa vihreää ja keltaista, talo vastapäätä samaa punaista, siis ihkasamoja värejä kuin olen valinnut intuitiivisesti ja samaa tuulista säätä. Koetin kuvata nikonilla tätä ei se vaan kamerassa toistu niinkuin ihmissilmällä.
Eilen leikkelin siivouksen lomassa yhden punaisen trikookankaan tunikan muotoon. Tänään pistelen sitä käsin kasaan. Eilen saimme myös jutteluhetken Ilonan kanssa ja tunsin että rukouksiin on vastattu! Hänellä on muuttotohina edessä kuunvaihteessa ja tarvitsee siihen kaikkea mahdollista tukea.
Isän tuella minäkin tätä nettiä käytän, olen tietämättäni lainannut edellisen asukkaan adsl-modeemin ja siitä ilmeisesti yhteys useammassa asunnossa.

Suomen radio soi täällä ja on mukavaa olla hyvinkääläinen!
זאת רוהה שושנה

Ei kommentteja: