29.4.2008

Varhaiskesä vauhdissa

Ihanan lämpimässä ja aurinkoisessa säässä on mennyt monta päivää! Tänään oikein siestasin, kun niin kuuma ulkona ;-) Koira niiskuttelee ja tirskuttelee, taitaa olla siitepölyallergiaa! Ulkoilua on tullut myös pihatalkoiden, kävelyn ja tanssin merkeissä.
Eilen me pongattiin Pojun kanssa sellainen "mukava mummonmökki" lahdentien kupeessa. Kun muistan, laitan tänne kuvan, jossa Poju ajaa pihakissaa takaa. Tansseissa lähti kyllä veri kiertämään, täytyy sanoa että kuntoa kysyy äkkiseltään. Ja taisi se sydän pompottaa yhden rakastettavan tanssittajankin vuoksi. Ei ole minulta viettiä viety, vaikka kovaa tunne-elämän revitystä ollutkin viimeiset vuodet.
Heinätupot nousevat, valkovuokot leviävät mättäinä, jokaisella lenkillä seuraan lintuja ja muurahaisia.
Irma haki tänään pois stereot. Huomasi kyllä minun nelikymppisvaihteeni, kun aion myös luopua ruokailukalusteista ja vuodesohvasta. Pesän on uusiuduttava! Marketta on laittanut kukkasipuleita pihalleen, huomenna tapaamme yhteisvastuukeräyksen merkeissä.
Minusta tuli nyt kanta-asiakas näissä yrttimehuostoksissa. Posti toi HobbyHallilta Raiskin Ninni- ulkoilupuvun. Se on hiukan reilun kokoinen, väristä pidän kovasti. En lähde vaihtamaan, koska alle mahtuu sitten tarvittaessa paljon lämmintä vaatetta.
Eilen tein opiskeluhakuja, paljon sitä on tullut tehtyä päänupissa, mutta nyt siis netin kautta lähti hakulomake ohjaustoiminnan ja kulttuurituotannon opintoihin. Sitten kesäkuussa kuulen jatkosta.

Ei kommentteja: