20.5.2009

Sairaan kaunis keskiviikko

Taas on lyhyt viikko, huomenna saa huokasta :)
 Ihan sairaan tiukka lukko tullut tuohon niska kuoppaan. Työkaveri kerkesi tänään antaa fysikaalista ensiapua. Huh helepotti, saattaa myös vetää helläksi illan mittaan. Ei kärsi niin halailla ;-) Vietiin porukka päivälenkille, koivut ja tammet ja vaahterat ja pihlajat kasvattavat lehtiään silmissä! Söpö sähköovien korjaaja oli yläkerrassa, me jututettiin häntä mielellään, kun ne ovet meinaa sulkeutua niin noppaan, ettei asiakkaat ehdi rolliksilla alta pois.
Totesin parin päivän aikana, että mulle pukkaa edelleen se auktoriteettikammo. Kun omasta hoidostani on kyse, eli varattu aika perjantaina. Tuli niinkun kynnys perua koko aika, ettei tartteis sovitella sitä. "Oman lapseni puolustaminen, pelkoa päin." Mokasin myös aamupalan laiton, en vastannut tarkalleen siitä, mitä puhuin.
"Kun olimme väärässä myönsimme sen heti." Minä selvitin nämä asiat kasvotusten tänään ja sain pakonomaiset ajatukset hiljentymään.
Alakerran pizzamies otti aurinkoa kotikadulla ja kyseli missä koira? Poju kun haukkuu sen a i n a kun mennään ohi ja mies vaan pusuttelee takasin (ei mua vaan koirua).
Hei nyt on uusi järjestys kamarissani :) Lattia imuroitu. Ikkunalla kukkii v a a l e a n p u n a i n e n pelargonia. Lähden koirun kanssa hakemaan auton avaimia ja ruokakauppaan.

Ei kommentteja: