20.6.2009

Ruusunkukka 20.6.

Juhannuspäivä. Viiletin pyörällä varustautuneena hanskoilla. Mukana termarissa kahvit ja kirppispusero. Sairaalan aulassa luin kirjaa U:lle ja se herätti juttelemaan omista vihan ja kaunan tunteitten kokemuksista. Hörpimme kahvia pahvimukista. Kiitos ihanasta käynnistä, että toit tämän kirjan ja luit sitä, sanoi ryhmäsiskoni. Lähtiessäni "likat" jäi huoneeseen odottelemaan iltaruokaa.
Poljin kotiinpäin vehmasta katua vaahteranoksien alitse. Oikealla tuoksui kukkiva fuksianpunainen pensas. Rapatut suloiset talot ja pihanurmikot ...  kauneinta reittini varrella ovat valkoiset juhannusruusut! Ei tarvitse nurkua kylmästä säästä eikä muustakaan toisarvoisesta, tämä on keskikesän juhla juuri tänään.

Jumala on rakkaus minussa, sinussa ja kaikessa luodussa. Luojani on kaikessa lähellä. Rakkaushan ei aina ole leppeää, vaan suuruudessaan ankaraa ja pysäyttävää. Kokemastani tyhjyydestä, pohjakosketuksesta uuteen puhaltava henki.


Kurssini päättyi viikko sitten. Olen käynyt lääkärillä ja juteltu kunnostani, ei tilanne niin paha ole. Äitini tuli käymään viideksi päiväksi. Heitin talviturkin Evolla yhdistyksen miitissä. Hemmotteluilta keskiviikkona oli jaettu ilo: Aloe vera tuotteita koklattiin, hoitoina kasvohoito, jalkahoito ja niskahartiahieronta.

2 kommenttia:

Mousy kirjoitti...

Kas olet vaihtanut blogin ulkoasua-
Kauniisti kirjoitat ajatuksiasi. Aina ne eivät minulle aukene, mutta se ei haittaa. :)

Rauha kirjoitti...

Kiitos kommentista :). kasvaakseni hengellisesti puen sanoiksi löytämiäni merkityksiä "korkeammalle voimalle". Kirjallisuus herkistää osaltaan näitä pohtimaan.