18.2.2008

Pikku notkahduksia

Tähän päivään on kuulunut piiiitkä aamu, kellottelua koiran kanssa ja uusia sykäyksiä yhdistyssunnitelmaan.
Päiväruoaksi paistoin pihvit, pari jäi yli, menevät leivän päällä.
Sain tietää että röntgenkuvat ehtivät vielä torstaiksi. Lääkäriasemalle menen huomeaamusta.

Nyt on hoitajan vuoro, lähden junalle. Huomaan tunnereaktioissani sellaisen lukon, sitä on käsiteltävä hänen kanssa. Säikähin, kun tuli sellainen notkahdus äsken. Sitä voisi sanoa jo kuolemanväsymykseksi! Panin Tilkkutäkkiä soimaan ja muistutin itseäni, että usko on pelon vastakohta. Ja minä valitsen uskon!

Kasper tulee huomeaamuna tutustumaan Pojuun :-)))

3 kommenttia:

Rauha kirjoitti...

Kasper tulikin pappansa kanssa ja voi miten mukava poika! Kasper ottaa keskiviikosta sunnuntaihin Pojun hoitoon sinne mummolaansa. Kävivät aamulenkillä ja kun tulivat Kasper sai antaa Pojulle ruokaa. Hinnaksi sovittiin kolmekymppiä.

Rauha kirjoitti...

Se lukko asia tuli keskusteltua. Opin itsestäni, että kun aikajänne lyhenee mulle tulee suorituspaineita, eräänlainen väljyys ja innostus häviää, tilalle tulee kiristyminen ja tunteiden lukkiutuminen.
Hoitaja kysyi myös asuntoasioista. Seuraavan kerran puhumme kuntoutuksesta. En viittinyt sanoa, mikä kaikki on pyllyndaalista siinä lausunnossa... ainakaan vielä.

Unknown kirjoitti...

ToipilasRauha käväisi koneella. Kipsilasta 3 vkoa. Särkyä. Kasper toi Pojun moikkaamaan, tänään Muksu täytti 3 vuotta. Sai Elvi-mummilta sen lutusen koirapehmon, keräilymerkeiillä. Otti Elvi kuviakin.