15.2.2008

Tänä yönä onni suosii rohkeaa...

on vanhan laulun sanat. Minä valvon tämän perjantain ja lauantain välin. Ensin söin porkkanaa, sitten lämmitin verilettuja. Laitoin kolme tekstaria, koska halusin muistaa Tarjaa, että rehellisyys itselleni ja ryhmät rulaa! Sitten otin yhden vanhan maalauksen telineelle. Siinä oli enkeli lilassa hameessa ja siivet pörheltäen, mutta ILMAN KÄSIÄ!
Miten olemme ihannoineet siipiä, ei se ole kuin fiilistelyä. Kädet tulee ojentaa, käsillä antaa toisille! Maalasin siivet peittoon turkoosilla ja oranssilla. Piirsin akvarellikynällä kädet, toinen vyötäröllä ja toinen nostettuna pitelee valkoista liinaa. 
Minä nöyrryn! 
Nainen joka maalauksessa nyt elää, on hereillä!!
Kirjoitin myös punaiseen vihkoon, joka edusti sitä viime vuotta, entisen sulhon antama joululahja. Kirjoitin, koska tajusin jotain. Oleellista. Siitä se valvominenkin sitten lähti.
Oleellisen kerron jotain kautta eksälle ja hyvitän hänen poikaansa myös.

Kävin uudestaan läpi kuntoutuskursseja. Siksi että nyt minulla on lausunto, joten oli minkä pohjalta valita. Siuntio hyvinvointikeskus ja Kortejoki Neuron osumia, mutta palattava hoitajalla käynnin jälkeen päättämään asia.

Moiskis ja hyvää aamuyötä!
Rakkaudella Rauha
Uusi blogi on avattu. Poistun Rauhanhuoneesta. Olen puhunut, Ugh...

Ei kommentteja: