16.2.2008

Poju asiaa

Poju on toipumassa hyvin perjantaiaamupäivällä tehdystä leikkauksesta. Ei tule saamaan isänpäiväkortteja sitten ;-) Jäi niistä killuttimista osa kuitenkin olemaan, että Pojuksi tunnistaa. Minusta koirani on oikea Urho, niin hienosti selvinnyt, vaikka tällaisella "mamilla" paiskattu.

Nukutuksen vaikutukset vähenivät päivän mittaan. Ensin oli kielikin ihan puutunut, roikkui vaan toisesta suupielestä ja ihkututti, se tarkoittaa pientä vikisemisen ääntä kurkusta.
Illalla Poju oli mukana ryhmässä ja lepäsi viltin päällä rauhallisena.

Eilen aloitin myös hoitoasian tarkentamisen. Poju tarvitsee ulkoiluttajaa ainakin viikon ajan, kun minut leikataan ensi torstaina.
Kokoan hoitajavaihtoehtoja tähän
Anne - Marttilankadulta, lupautunut auttamaan kun tytär ja kissat ovat käyneet ja hän itse hoitanut lääkäriasiansa
Asta - melkein naapuri, hoitaa Nuuta ja Punjoa poikansa koiria, ehkä antaisi ainakin väliaikaista apua sillä tuntee jo koirani
Peppi, Lotta ja Emmi - ulkoiluttajatytöt, käyvät jos koulutöiltä ehtivät ja Lotta auttaa myös paljon äitiään
Talkoorengas avunvälitys - Annukalle on joku luvannut, että tulisi ulkoilutusavuksi, ei halua ottaa kotiin
Poika 11v - ilmoittaa SavioMarketilla, että ottaa koiria viikonloppuhoitoon, 15 euroa, soita!
Tyttö 14 v - ilmoittaa SavioMarketilla, on valmis käymään seurana pari tuntia, vaan paljon muitakin harrastuksia, puhelinnumero on

1 kommentti:

Rauha kirjoitti...

Anne osoittautui puheliaaksi ja kovia syöpäleikkauksia kokeneeksi suorasanaiseksi ihmiseksi. Hän on tetrisfani ja pitää hirveesti koirista. Ne näyttivät yhdistävän meitä, myös tykätään molemmat ruoanlaitosta. Anne ottaa hoitovuoron tiistaista perjantaihin.