10.3.2008

Dokumenttia ja leseleipää

Tänään olen katsonut kaksi kertaa dokumentin Areenasta. Se on Pusipusi Jorma Kääriäisen tarina, Yhden tähden hotelli. Ja paljon kuvamateriaalia, ohjattu hyvin. Musiikki loistavaa. Heti alussa Jorkka sanoo syyn miksi Elvis tuli hänelle niin tärkeäksi. Oli kontakti johonkin, jonka arvot sopivat täysin omaan elämänkatsomukseen!
Dokkarissa Kääriäinen pääsee myös käymään Memphisissä ja levyttää kipaleen Sun-studiolla. Seurasin pätkässä tarkkaan myös Esa Pulliaista, joka on Agentsin pää ja kuulu kitaristin taidoistaan. Jorkka on kumminkin mun sielunsukulainen eikä Esa sukunimestään huolimatta ;-+

Päivä on ollut ihana ja kiireetön, itkuineen ja onnen tunteineen. Samalla tulee testattua mitä Efexorin ottamatta jättäminen tekee.
Manta soitti ja hänkin oli tykännyt tästä Kääriäispätkästä! Ja pääsee Lontooseen kuun lopussa.
Rukousaiheita on syksyllä tulevat ratkaisut osa-aikaisen työn/oppisopimuksen/jonkun muun vaihtoehdon suhteen. Nyt on maanantai maaliskuussa, enkä tarvitse olla sen edempänä noitten asioiden kanssa.

Leseleipää aloin väsäämään kun riisikakutkin oli loppu. Sain uunista ulos aiha höttöisen ja littanan, mutta ihanan maukkaan iltapalan! Tuorejuustoa ja kurkkua päälle.
Laitoin taikinaan kauraleseet, vehnäleseet, ryytihyppysen pinaattikeittoaineksia, rypsiöljyä ja sämpyläjauhoja, kuivahiivaa.

Tässä kutsu LähisPajaan! Tänään Valon huoneen sivuista alkoi tulla roosan ja ruskean sävyiset : )
Rauha suikkaa Hyvän Yön suukkosen, Moiskis!

Ei kommentteja: