16.3.2008

Risteily varauksessa


Olen nyt oikeasti tekemässä matkan veljen perheen seurassa 13.-15.4. Varauksen tein viimeisellä tunnilla kun sain vielä ennakkovaraajan edun. Se nettivaraus heitti mut ulos tai jymähti kolme kertaa. Oli sit nöyrryttävä soittamaan (kalliimpaa), hyvän palvelun sain.
Laivalla on teemana Intia silloin. Saan maksaa koko A-hytin, koska ei risteilyille ole naispaikkoja. Mietin tarkkaan, miksi matkalle haluan. Mintun synttärit vietetään siellä, sehän se ykkösasia on. Tutkin myös laivan hoitolapalveluita ja kala-äyriäisravintolan bongasin. Voi olla tämän matkan vuoksi luovun yhdestä jos toisestakin ostoksesta!
Sekin on sitä sitoutumisen opettelua. Toveri vertaisryhmästä on ollut verkossa mun kanssa jutuilla. Hän huomasi, että haen tarkoituksella sisäistä muutosta ja kärsin kipeästä asiasta, muttei halua siihen koskea. Hyvin herahti kyyneleet silloin kun sen huomion luin.

Illan päätteeksi oli kiva piipahtaa tänne Rauhan huoneeseen. Kiitän raittiista päivästä ja saamistani ammattiajatuksista. Moiskista!

1 kommentti:

Rauha kirjoitti...

Kun lasku tuli mulle sähköpostina, tajusin ettei sitä voi maksaa Visalla. Eli jos varaus raukeaa ennenkuin tili tulee, ei voi mitään. Sit mietin kuvion uudestaan.