2.3.2008

Pirtsakkaa ja kirpakkaa

Aamuni alkoi taas varhain. Taisin lueskella jo kolmen jälkeen ja puurot söin kuudelta. Poju vielä nukkui kahdeksaan asti. Tutustuin muotisivuihin netissä. Ajattelin oikeastaan jo kevättä ja kesää... Tutkin ihan ensin Chloen mekkoja, mutta koska niissä oli huimat hinnat, ajattelin kääntyä siinäkin Fidan puoleen (lähetystori on putiikkini : -))
Sitten Tyylitaivas neuvoi tuonne Asos.com ostospaikkaan. Siellä oli myös kiva selata ja perehtyä malleihin ja väreihin. Kuvat on hyviä, koska kankaan ja mallin näkee kunnolla, kun zoomaa kuvaa. Ihastuin yhteen enkelihihaiseen paitaan, mutta luovuin sitten siitä. Saanhan kohta sen Elviiran ompeleman vihreän kevättunikan! Aloinkin miettiä mitä asusteita sen kanssa kävisi.
Aloitin siis ostoskorin keräämisen alusta. Onneksi ei ole ketään kakslahkeista päivittelemässä Rauhan kevätostoskärpästä ;-)
Päädyin tilaamaan conversetossut ja rimpsureunaiset leggingsit sen tunikan seuraksi. Yksi kaulakorukin oli pitkään valittuna, mutta onhan mulla kaksi uutta uniikkia lasikorua!
Sitten löysin sinivalkean uimapuvun, jossa jää selkä avoimeksi ja kun vain isointa kokoa oli jäljellä päätin että onhan se passeli minulle. 
Sitten piti vielä pähkätä mitä punnan kurssi on... Paketti tuleekin kuriirilla kotiovelle.

Ei kommentteja: