16.3.2008

Toffeepussi, starat ja popparit

On se meikä aika boditsemppistyttö! Sunnuntai-ilta on parhaillaan. Postitin Ilonalle kirjeen ja Joosa-pojalle synttärionnittelut. Samalla tsiigasin tanssiohjelman jaksoa Ärrän telkkarista. Kisa oli muuttunut jotenkin totisemmaksi ja kauheessa pakkelissa ja tällingissä kaikki esiintyjät ovat! No rumba on komea kosiotanssi. Sitä veti Nicke Lingell Susan kanssa.

Aamulenkki ja iltalenkki Pojun kanssa sujuivat mitenkuten. Leikattuun jalkaterääni ei mene mikään muu kenkä kuin terveyssandaali ja lunta on maassa monta senttiä... No tärkeää onkin kirjata tähän muistijälki, että tein Pojulle lumipalloja metsässä, oli raikasta ja mukavaa. Lumi oli talvikuukausina harvinaisuus, mutta nyt oli vielä tällainen keväthanki.

Olen ajatellut paljon M:a ja että tosiaan tein hänenkin elämästään vaikeaa kun tuijotin niin paljon kaikkia ongelmia. Mutta en ole siinä vedossa, että oikeasti keskustelisin asiasta, mielessäni vaan puhelen.

1 kommentti:

Rauha kirjoitti...

Pääsiäisenä soitin Joosa-pojalle. Kiitti paketista, olipa hänellä pieni ääni! Jalkapallo ja jääkiekko on pojan elämää. Hän nukkuu vielä oman koirapehmonsa kanssa joka on mun Pojun kaima :) Kyläilyn mahdollisuudesta puhuttiin.